Datoer til kalenderen…

Generalforsamling tirsdag d. 29. marts

Fælles havedag søndag d. 24. april

2 kommentarer til “Datoer til kalenderen…”

  1. De vedlagte bilag vedr. fuldmagt til evt. vedtægtsændringer, som fulgte med indkaldelsen til den ordinær generalforsamling den 29. marts 2022, er ikke uploade endnu. Rent juridisk vil det være hensigtsmæssigt, at disse også uploades, eftersom der er tale om afgivelse af fuldmagt. Førhen (sidst i 2018) var en tilmelding til den ordinær generalforsamling ikke nødvendig, hvorfor er det nødvendigt nu? Som medlem af en grundejerforeningen, så har man jo stemmeret og ret til at deltage i sådanne arrangementer. Da grundejerforening ikke skal drives som en profiterende virksomhed (læs afsnit om grundejerforeningen frank og karen), så kan det undre, at man nu igen vil til at placere foreningens formue i aktiespekulationer. Håber at bestyrelsen har taget i mente, at der pt er krig i Europa, energi priserne samt råvarerne stiger og USA’s centralbank Federal Reserve hæver renten. Den negative rente forsvinder derfor nok igen.

  2. Hej anonyme,
    Ifølge vores vedtægter skal indkaldelse ske pr. brev, hvilket blev omdelt d. 9. – 10. marts. det er jo bla. er et af punkterne vi gerne vil ændre.
    Mht. aktiespekulation er vi helt med på at det ikke er tidspunktet at investere pt. Vi vil dog give muligheden fremadrettet, da vi pt. har en renteudgift på indestående på 12.000 kr.
    Tidligere har man både købt og solgt aktier i foreningen, uden at det var lovligt iht. vedtægterne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *